Research

ResearchLINE
Our own tech research lab
is especialized in AI, Social Search, Digital Preservation and Social Currencies

LAUNCH IT

Research

Funding

FundingLINE
Centre Easy is as a leader European centre working on funding instruments for innovative companies

LAUNCH IT

Funding

Business

BusinessLINE
Centre Easy renovates original ideas into optimized solutions through innovation.
Is your biz the top dog?

LAUNCH IT

Business

GIRONA ORGANITZA EL CICLE DE CONFERÈNCIES “EL 5è PODER: EL GOVERN DE LES XARXES SOCIALS” AMB LA PRESÈNCIA DE PROFESSIONALS DE PRESTIGI.

El Centre EASY organitza unes jornades de reflexió i debat sobre la pràctica periodística i comunicativa arrel de l’aparició de les xarxes socials amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i del Col·legi de Periodistes de Girona.

Les xarxes socials han demostrat ser una arma de doble tall: poden ser una eina útil per comunicar però alhora també poden comportar greus problemes, com les recents relliscades d’alguns polítics i periodistes que els hi ha costat la credibilitat i la feina. Aquest nou terreny pantanós planteja qüestions que s’han de tractar amb profunditat, serenor i professionalitat. És per això que des del Centre Easy Inova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona, hem organitzat un cicle de conferències sota el nom de “El 5è poder: El govern a les xarxes socials”.

Les xerrades aniran a càrrec de professionals de reconegut prestigi, com Toni Aira, Germà Capdevila, Xavier Tomàs o Tian Riba, a través d’un format innovador: Sessions gratuïtes de petit format al voltant d’una taula rodona on el debat i la reflexió és oberta a tothom. A més a més, hi haurà la possibilitat de formular preguntes en directe als ponents a través de l’etiqueta #5epoder. Aquestes sessions es portaran a terme a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona els divendres 14, 21 i 28 de març i el 4 d’abril. 

Inscripcions:

Les xarxes socials i la llibertat d’informació (14 de març, 18h): On situem el límit de la informació i de l’opinió? Sabem quines repercussions tenen les nostres opinions a la xarxa? A càrrec d’Eloi Font i Jaume Matas, advocats especialistes en TIC i noves tecnologies [Inscripció]

La política en el punt de mira (21 de març, 18h): Les xarxes socials han acostat la política a la societat, però, quines conseqüències tenen les relliscades de polítics i periodistes a la xarxa? Com es pot gestionar una crisi institucional a la xarxa? A càrrec de Toni Aira i Germà Capdevila, periodistes especialitzats en comunicació política [Inscripció]

Crisis institucionals i l’efecte domino (28 de març, 18h): Quan esclata un conflicte la informació i les opinions corrent com pla pólvora, com ho podem controlar? A càrrec de Francesc Grau i Xavier Tomàs, especialistes en comunicació institucional [Inscripció]

Periodisme en xarxa, tot s’hi val? (4 d’abril, 16h): El periodisme ha canviat els seus canals d’emissió i ha vist com ha canviat la manera de consumir-se. Analitzarem com és el dia a dia de la pràctica periodística. A càrrec de Tian Riba i Rafel Nadal, periodistes [Inscripció]

 

Testimonials

 • "Centre Easy helps to drive the international impact of companies, thanks to a global network of contacts and participation in international innovation projects."

  ACCIÓ | Generalitat de Catalunya

 • "El Centre Easy Innova de Girona y la consultora Roca Salvatella trabajan en la creación de un 'software' que automatizaría la labor de los community manager.”

  El Mundo | Press News

 • “Centre Easy is chosen as the local organizer of the XXX edition of the annual Conference of the Spanish Society for Natural Language Processing will be held during the 17th, 18th, and 19th of September 2014 at the Universitat de Girona (Girona, Spain).”

  SEPLN | Natural Language

 • "Centre Easy is introduced as a partner and expertise at ITEA3 cluster in Amsterdam."

  ITEA 3 Cluster | Amsterdam

 • "RocaSalvatella y el Centro Easy trabajan en un programa que responde a los comentarios de los clientes. La iniciativa, fruto del interés de RocaSalvatella por contribuir en el ámbito de la investigación universitaria."

  RocaSalvatella | Digital Consultancy

 • Centre Easy will also contribute, together with the rest of members, to the establishment of the excellence of the science base of creation of value from big data.

  Centre Easy Innova is part of the 25 members of the BDVA association